Које боје су ваша улазна врата? Сиву најчешће бирају напети људи, жуту оптимисти

ГС
Foto: Илустрација

Улазна врата могу да открију неке занимљиве ствари о нама. Да ли сте домаћини жељни дружења и забаве или нисте одушевљени када вам се најаве гости?

Без обзира је ли свијетла и одважна или суптилна и пригушена, боја ваших улазних врата је сама по себи изјава. Она не доприноси само првом утиску о вашем дому, већ и о самом домаћину.

Улазна врата откривају неке ствари о вама, од тога какав сте карактер до тога да ли сте умјетничка душа или не. Иза неких врата крију се домаћини жељни дружења и забаве, а иза неких самотњаци - људи којима самовање служи за "пуњење батерија". Које боје су ваша врата и шта то говори о вама?

Сива

Од саме помисли на тематске забаве или неред "диже вам се коса на глави". Многи људи вас доживљавају као некога ко је стално напет и не зна да се опусти, али ви заправо само цијените суптилност. Волите да је све на свом мјесту, а најдражи вам је намјештај неутралних боја.

Ружичаста

Ваш мото је 'Живот је гозба' и уживате у њему колико год можете. Немате пуно разумијевања за људе који никад не ризикују или покушавају да вам наметну неке своје ставове. Најбоље се слажете с онима чија улазна врата су сива јер обоје цијените фине ствари.

Наранџаста

Ова врата су топла као и ваша личност. Страх вас не спутава, поуздани сте пријатељ, али препун изненађења - сигурно сте ви главни организатор свих забава у вашем друштву!

Свјетло плава

Вама је дом оаза мира и бијег од света у којем живимо. Ви једноставно морате да одвојите вријеме само за себе како бисте се напунили позитивном енергијом и били спремни за нове изазове. То не значи да не волите да се дружите, али понекад осјећате потребу да мало будете сами.

Тамно плава

Унутра ћете пронаћи теглице са ђумбиром и старе породичне успомене. Реалистични сте, мирни и посвећени својим (фиксним) принципима. Волите добру шалу, али не и претјеривање.

Жута

Ви сте оптимистични и шармантни. Иако сте индивидуалац, понекад баш уживате у друштву великог броја људи. Јако сте везани за свој дом и желите да он својим уређењем и бојама одражава вашу личност. Волите да будете посебни и да одударате од масе.

Љубичаста

Ви идете својим путем и живите како сте сами одредили. Не марите превише за туђе одлуке и мишљења. Волите да сакупљате све и свашта, а слично је и с људима који вас окружују - има их свакаквих. Ако нисте умјетник у овом животу, можда сте били у прошлом.

Црна

Ви увијек знате да кажете праве ријечи у правом тренутку. Појавите се баш кад треба и увијек знате како се обучете за неку прилику. У свом животу наилазите на различите људе, налазите се у разноликим ситуацијама и на разним мјестима. Често прибјегавате класици јер вам то даје простора да се усресредите на неке друге, важније ствари.

Црвена

Да можете да бирате, живјели бисте у Лондону јер вас фасцинира историја Велике Британије. Свиђа вам се стил њихових кућа и како декоришу своје домове. Вама је ваше двориште мали рај на земљи, волите да користите фини порцелан, уживате у разним врстама чаја и импресионирани сте краљевском породицом. Углавном, осјећате се као да имате племићку крв, а то неким људима смета јер дјелујете уображено.

Бијела

Иза тих врата живе људи који су врло организовани, склони су минимализму и воле да је све око њих уредно и чисто - тек тада могу да се опусте. Нису склони да гомилају непотребне ствари.

Зелена

Обожавате јесен и све активности везане за њу. Ви сте породични тип, али ипак волите и авантуру, дружење с пријатељима, припремање журки у свом дому. Добар сте домаћин и људи се радо друже с вама, преноси 24sata.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана