Како на укућане дјелује неред у собама: Прљава кућа привлачи невоље

ГС
Како на укућане дјелује неред у собама: Прљава кућа привлачи невоље

У народу постоји вјеровање да неуредна кућа спријечава све чланови породице да напредују. Ево и на који начин.

Неуредна кућа негативно утиче на живот особа које ту станују, спријечава их да напредују у пословном и љубавном животу у зависности од тога која просторија је у хаосу. Неред у свакој простороји куће представља енергетски баријеру за одређену област живота.

Дневна соба

Дневна соба је мјесто у коме се окупља породица, па се сматра центром куће. Енергија у њој мора да се обнавља, како би могла несметано да циркулише. Неуредна дневна соба изазива нервозу и напетост код људи који ту живе, па су могуће честе свађе.

Спаваћа соба

Спаваћа соба је соба за опуштање. Неред у њој ствара хроничан умор, емотивно засићење, мањак енергије и несрећан живот. Ако је соба претрпана стварима, то спријечава успјех.

Кухиња

Кухиња је мјесто гдје се спрема храна, па у њој чланови породице обнављају снагу. Прљава кухиња, неопрани судови, ђубре, утичу лоше на животну енергију и стварају нестабилан емотиван живот, преноси Најженаало.рс. 

Ходник

Неред у ходнику омета размјену енергије кроз кућу и негативно утиче на остваривање циљева чланова породице. Неуредан ходник указује и на жељу људи да се изолују од свих. Разлог те жеље може бити разочарање или страх од промјене.

Купатило

Ако је овај дио стана натрпан стварима и неуредан, људи имају лошу интуицију, не могу да планирају своју будућност јер се увијек нешто испречи и омете их у плановима.

Радни сто

Ако је натрпан разним стварима, пун прашине, има покварен рачунар, то указује на неспособност особе да усклади послован и приватни живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана