Један необичан додатак учиниће да од‌јећа у ормару мирише данима

GS
Један необичан додатак учиниће да од‌јећа у ормару мирише данима

Умјесто да прскате парфем директно на од‌јећу, напрскајте га на једну марамицу и ставите је у ормар

Постоји неколико трикова којима можете продужити мирис и свјежину опране од‌јеће за неколико дана, а уз неке ће мирис трајати мјесецима.

Један од необичних додатака свакако су зрна кафе. Осим што ће упити све оне лоше мирисе, зрна кафе проширће свој мирис. Напуните малу посудицу зрнцима, направите неколико рупица у поклопцу или алуминијској фолији којом сте је прекрили и ставите у ормар. Мијењајте их једном мјесечно. Поред кафе, за мирисни ормар можете искористити и сљедеће додатке:

 

Умјесто да прскате парфем директно на од‌јећу, напрскајте га на једну марамицу и ставите је у ормар. Мирис ће се сигурно проширити, комади од‌јеће ће га упити, а добра ствар је што нећете оштетити ни запрљати омиљене ствари, преноси Аваз.

 

Освјеживач за аутомобиле

 

Да, можете их користити и у ормарима. Бирајте неке блаже мирисе такозваних јелкица, замотајте их у марамицу или неку крпицу, и ставите у фиоку. Мирисаће мјесецима.

 

Есенцијална уља

 

Баш као и са зрнима кафе, од‌јећу можете трајно намирисати есенцијалним уљима. Додајте неколико капи у машину за прање током задњег циклуса прања или их накапајте на једну марамицу/крпицу и ставите у ормар.

 

Сапун

 

Један од најстаријих трикова којима се многи и данас служе јесте стављање тврдог сапуна међу ствари. Све што треба да урадите је да га замотате у папирнати убрус или само убаците у ормар у оригиналном паковању

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана