Избјегавајте ове боје за кухињске елементе

GS
Foto: FB

Сада су све заступљеније боје, међутим, испоставило се да нису све боје кухињских елемената једнаке.

Иако свакако видимо прилив дивних, неочекиваних нијанси које улазе у кухињу, дизајнери ентеријера се и даље слажу да је неке нијансе боље користити у другој просторији дома.

Браон

Браон нијансе могу учинити да се у кухињи осјећа непријатно и непривлачно. Често кухиња може изгледати застарјело и устајало ако није упарена с правим комплементарним бојама. Међутим, ако волите браон боју и не можете да замислите кухињу без ње, дизајнери се слажу да се одлучите за светлију нијансу, као што су топли храст, тамносмеђа или бадем боја.

Сива

Сива је једна од боја за коју се дизајнери слажу да би требало избјегавати када је ријеч о кухињском простору. Истичу да често нијансе сиве могу изгледати хладно поред уређаја од нерђајућег челика.

Розе и љубичаста

Оне према дизајнерима једноставно не припадају кухињским ормарићима. Уколико бисте јако желели да се баш нека од нијансе розе нађе у кухињи, дизајнери савјетују да то буде свјетлија и неутралнија нијанса, пише Спрус.

Жута

Иако је сунчева жута лијепа и весела, можда није најбоља опција за вашу кухињу с обзиром на то да овој просторији можда недостаје квадратура, преносе Новости.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана