Дашак тропских крајева у вашем дому

ГС
Дашак тропских крајева у вашем дому

Желите нешто промијенити у свом дому? Уз неколико малих трикова донесите осјећај љета и софистицираност тропских крајева у свој дом слажући и комбинујући природне материјале и профињене детаље надахнуте зеленилом и џунглом.

Захваљујући "топлом" изгледу са природним бојама и занимљивим текстурама, тропски стил постаје све траженији при унутрашњем декорисању дома. Такво уређење креира јединствене просторије са изузетним стилом и опуштајућом атмосфером.

ЗИДНЕ ТАПЕТЕ

Дозу зеленила и атмосферу џунгле у свој дом унесите помоћу зидне тапете. Када је избор тапета у питању, пустите машти на вољи, али имајте на уму какав угођај желите створити. Тамније и богатије тапете ставите у купатило, а свјетлијима унесите дашак природе у дневни боравк.

НАГЛАСАК НА ЗИДУ

Простране, свјетлом испуњене собе могу увелико утицати на цјелокупан дизајн у дому. Један драматично обојени зид може се користити за добијање атмосфере на начин да допушта да се природне текстуре боље истакну.

УОКВИРЕНА ПРИРОДА

Једноставним поступком спемања флоралних мотива у оквир директно уносите у свој простор дашак тропских крајева. Пронађите дизајн који одговара вашем стилу и распоредите га гдје год желите по стану.

ЗЛАТНИ СЈАЈ

Обично смо навикнути да нас савјетују како одређене боје у простору утичу на расположење, али ријетко ко спомиње то како природни материјали и њихов изглед увелико могу утицати на нас. Лагани златни сјај који посједује натур дрво може изазвати у нама осјећај спокоја.

ТОПЛА ДОБРОДОШЛИЦА

Понеки детаљ сачињен од природне тканине, лана или ратана аутоматски ствара осјећај угодности и добродошлице, још ако је у пастелним нијансама и у комбинацији са зеленим листовима цвијећа, добили сте прави осјећај тропских крајева.

ОКРЕНИТЕ НОВИ ЛИСТ

Биљке, биљке и још биљака, то је оно што најбоље доприноси природном стилу уређења дома, а уз то је и добро за наше здравље и наше очи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана