Звијезда “Битке за складиште” напао бившу супругу у кафићу

Г.С.
Звијезда “Битке за складиште” напао бившу супругу у кафићу

Заједно су били двадесет година, обогатили су се тако што су куповали старе ствари из напуштених складишта и продавали их у својим продавницама.

Недавним прекидом изненадили су обожаваоце, а своју зараду су подијелили. Како сада ствари стоје, милионе ће потрошити на адвокате.

Џерод Шулц (43) којег можемо да гледамо у документарном ријалитију “Битка за складиште” оптужен је за физичко насиље над бившом партнерком Бренди Пасанте (41).

Џерод се тренутно припрема за суђење, тврди како ни у једном тренутку није био груб према својој бившој, те жели да се цио случај одбаци.

Његов адвокат рекао је за ТМЗ да Џерод пориче да је гурнуо или имао било какав контакт с Бренди, супротно ономе што тврде тужиоци, и не планира да прихвати било какав споразум о признању кривице уколико то не резултира потпуним одбацивањем оптужби.

С друге стране, Бренди и тужилац тврде да ју је Џерод два пута гурнуо током жестоке свађе у кафићу.

Бивши пар прославио се учествовањем у емисији. Куповали су ствари које су други одбацили (нису плаћали мјесечни износ за складиште) те су тако постали милионери. У тим складиштима, иначе, у Америци се обично чувају стари намештај, гардероба, све оно што не желите више у својој кући, а желите да сачувате (бакин намјештај и сл).

Кад се саберу хонорари из емисија с прометом у продавницама, њих двоје су, појединачно, приходовали по два милиона долара.

Након двадесет година заједно, у 13. сезони емисије изненадили су гледаоце својим прекидом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана