Zvijezda “Bitke za skladište” napao bivšu suprugu u kafiću

G.S.
Zvijezda “Bitke za skladište” napao bivšu suprugu u kafiću

Zajedno su bili dvadeset godina, obogatili su se tako što su kupovali stare stvari iz napuštenih skladišta i prodavali ih u svojim prodavnicama.

Nedavnim prekidom iznenadili su obožavaoce, a svoju zaradu su podijelili. Kako sada stvari stoje, milione će potrošiti na advokate.

Džerod Šulc (43) kojeg možemo da gledamo u dokumentarnom rijalitiju “Bitka za skladište” optužen je za fizičko nasilje nad bivšom partnerkom Brendi Pasante (41).

Džerod se trenutno priprema za suđenje, tvrdi kako ni u jednom trenutku nije bio grub prema svojoj bivšoj, te želi da se cio slučaj odbaci.

Njegov advokat rekao je za TMZ da Džerod poriče da je gurnuo ili imao bilo kakav kontakt s Brendi, suprotno onome što tvrde tužioci, i ne planira da prihvati bilo kakav sporazum o priznanju krivice ukoliko to ne rezultira potpunim odbacivanjem optužbi.

S druge strane, Brendi i tužilac tvrde da ju je Džerod dva puta gurnuo tokom žestoke svađe u kafiću.

Bivši par proslavio se učestvovanjem u emisiji. Kupovali su stvari koje su drugi odbacili (nisu plaćali mjesečni iznos za skladište) te su tako postali milioneri. U tim skladištima, inače, u Americi se obično čuvaju stari nameštaj, garderoba, sve ono što ne želite više u svojoj kući, a želite da sačuvate (bakin namještaj i sl).

Kad se saberu honorari iz emisija s prometom u prodavnicama, njih dvoje su, pojedinačno, prihodovali po dva miliona dolara.

Nakon dvadeset godina zajedno, u 13. sezoni emisije iznenadili su gledaoce svojim prekidom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana