Зои Кравиц нова Жена-мачка

Agencije
Зои Кравиц нова Жена-мачка

Глумица  Зои Кравиц, нашироко позната по улогама у ХБО серији "Невине лажи" те филмовима "Di­ver­gent", "Фантастичне звијери" и многим другим остварењима, изабрана је за улогу популарне  Жене-мачке у филму "Бетмен".

Она ће глумити раме уз раме са Робертом Патинсоном који ће глумити Бетмена, односно Бруса Вејна.

Филм о Бетмену, који режира Мет Ривс, само на корак до почетка продукције, а кроз посљедњих неколико мјесеци су се спомињале многе познате глумице за ову улогу. Ипак, кћерка Ленија Кравица никад никоме није пала на памет тако да је ова вијест многима прилично изненађујућа. Иако конкретна радња филма, па и њена улога није конкретно дефинисана, није познато ни да ли ће њен лик да буде чисто негативан или ће просто само имати улогу антихероја.

Жена-мачка је помињана само као један од неколико ликова који ће се наћи насупрот Бетмену, а највише се спомињу Пингвин и Ридлер. Већ раније су објављене гласине да би за улогу једног од њих двојице требало конкурисати Џона Хил, али то још није званично потврђено.

С обзиром на то да  службене информације о филму надолазе лагано,  вијест да је режисер пронашао нову Жену-мачку је свакако велики помак, а с обзиром на то да продукција треба да почне за неколико седмица, вијести о осталим улогама ће вјероватно пристизати брже.

Раније ове године је је најављено да ће остварење "Бетмен" пратити младог Бруса Вејна и почетак развоја његовог лика, као Витеза таме, а такође је најављено  да ће радња филма бити окренута ка Бетменовој супер-интелигенцији и његовим изузетним и непогрешивим детективским вјештинама.

Филм би премијерно требало да буде приказан у јуну 2021. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана