Zoi Kravic nova Žena-mačka

Agencije
Zoi Kravic nova Žena-mačka

Glumica  Zoi Kravic, naširoko poznata po ulogama u HBO seriji "Nevine laži" te filmovima "Di­ver­gent", "Fantastične zvijeri" i mnogim drugim ostvarenjima, izabrana je za ulogu popularne  Žene-mačke u filmu "Betmen".

Ona će glumiti rame uz rame sa Robertom Patinsonom koji će glumiti Betmena, odnosno Brusa Vejna.

Film o Betmenu, koji režira Met Rivs, samo na korak do početka produkcije, a kroz posljednjih nekoliko mjeseci su se spominjale mnoge poznate glumice za ovu ulogu. Ipak, kćerka Lenija Kravica nikad nikome nije pala na pamet tako da je ova vijest mnogima prilično iznenađujuća. Iako konkretna radnja filma, pa i njena uloga nije konkretno definisana, nije poznato ni da li će njen lik da bude čisto negativan ili će prosto samo imati ulogu antiheroja.

Žena-mačka je pominjana samo kao jedan od nekoliko likova koji će se naći nasuprot Betmenu, a najviše se spominju Pingvin i Ridler. Već ranije su objavljene glasine da bi za ulogu jednog od njih dvojice trebalo konkurisati Džona Hil, ali to još nije zvanično potvrđeno.

S obzirom na to da  službene informacije o filmu nadolaze lagano,  vijest da je režiser pronašao novu Ženu-mačku je svakako veliki pomak, a s obzirom na to da produkcija treba da počne za nekoliko sedmica, vijesti o ostalim ulogama će vjerovatno pristizati brže.

Ranije ove godine je je najavljeno da će ostvarenje "Betmen" pratiti mladog Brusa Vejna i početak razvoja njegovog lika, kao Viteza tame, a takođe je najavljeno  da će radnja filma biti okrenuta ka Betmenovoj super-inteligenciji i njegovim izuzetnim i nepogrešivim detektivskim vještinama.

Film bi premijerno trebalo da bude prikazan u junu 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana