Завршена синхронизација “Тајне изгубљеног краљевства”

Agencije
Завршена синхронизација “Тајне изгубљеног краљевства”

Синхронизација нове породичне авантуре “Тајна изгубљеног краљевства” завршено је у београдском студију “Блу хаус”, саопштили су дистрибутери.

У насловној улози публика ће имати прилику да чује Хаџи Ненада Маричића, уз глумачку екипу коју предводе: Јелена Гавриловић, Бода Нинковић, Маја Оџаклијевска, Драган Вујић-Вујке, Марко Марковић, Димитрије Николић, Милан Антонић, Слободан Тешић, Никола Булатовић, Ђорђе Николић, Здравко Савић, Никола Шурбановић.

Редитељ синхронизације је Драган Вујић-Вујке.

“Тајна изгубљеног краљевства” прати храброг Мозлија и његову породицу у потрази за митским краљевством Торифанта.

Торифанти су интелигентна бића која умију да говоре, али сада живе као робови људима. Да би ослободио своју породицу, јунак филма креће на неизвјесно путовање, с надом да ће наћи помоћ и одговоре о свом поријеклу.

На том путу упознаје необичну дружину Торифанта из обећане земље, који га одводе до чудесног града “Усправних”, који крије велику тајну његовог народа.

Редитељ и сценариста ове анимиране авантуре Кирби Аткинс нашој публици је добро познат као аниматор филмова “Штрумпфови 2”, “Алвин и веверице”, “Џими Неутрон”, као и Спилберговог филма “Велики доброћудни џин”.

Приказивање филма почеће 27. фебруара.

Обожаватеље серије “Пријатељи”, који су прије неколико дана посјетили чувени кафић у Њујорку у којем се снимала серија “Пријатељи”, дочекала је глумица Џенифер Анистон. Она се фотографисала са обожаваоцима на каучу из познатог кафића “Централ Перк”.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана