Završena sinhronizacija “Tajne izgubljenog kraljevstva”

Agencije
Završena sinhronizacija “Tajne izgubljenog kraljevstva”

Sinhronizacija nove porodične avanture “Tajna izgubljenog kraljevstva” završeno je u beogradskom studiju “Blu haus”, saopštili su distributeri.

U naslovnoj ulozi publika će imati priliku da čuje Hadži Nenada Maričića, uz glumačku ekipu koju predvode: Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić-Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović, Đorđe Nikolić, Zdravko Savić, Nikola Šurbanović.

Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić-Vujke.

“Tajna izgubljenog kraljevstva” prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta.

Torifanti su inteligentna bića koja umiju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Da bi oslobodio svoju porodicu, junak filma kreće na neizvjesno putovanje, s nadom da će naći pomoć i odgovore o svom porijeklu.

Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih”, koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirbi Atkins našoj publici je dobro poznat kao animator filmova “Štrumpfovi 2”, “Alvin i veverice”, “Džimi Neutron”, kao i Spilbergovog filma “Veliki dobroćudni džin”.

Prikazivanje filma počeće 27. februara.

Obožavatelje serije “Prijatelji”, koji su prije nekoliko dana posjetili čuveni kafić u Njujorku u kojem se snimala serija “Prijatelji”, dočekala je glumica Dženifer Aniston. Ona se fotografisala sa obožavaocima na kauču iz poznatog kafića “Central Perk”.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana