Завршен "Vivia Run&More Weekend" фестивал: Најлуђи party на планети обојио и Бањалуку

PR
Завршен "Vivia Run&More Weekend" фестивал: Најлуђи party на планети обојио и Бањалуку

Урнебесном „Color For Run" завршен је пети "Vivia Run&More Weekend" фестивал. Километри Бањалуке успјешно су обојени музиком, смијехом, плесом, другарством, поклонима...

Најлуђи party на планети муњевитом је брзином освојио и срце нашег града. Више од хиљаду малих и великих тркача уживало је у раскошним бојама спорта и забаве. Енергични бенд „Ултразвук" и полазници Музичког Атељеа Рок Симфоније уз Фазонкову дружину, на плесни су подијум испратили све - од 7 до 107. Најбржи на стази добили су медаље и вриједне награде, а највриједнију 10-ку из другарства MMW волонтери и екипа Сервис центра „Дајте нам шансу - Звјездице."

„Одушевљена сам. Ово је набољи дан. Тешко је ријечима описати како се осјећам. Освојила сам прво мјесто у конкуренцији шестих разреда. А, атлетика је моја прва и највећа љубав. Жеља ми је да једном одем на Олимпијаду. Пресрећна сам што наш град има догађај на којем можемо упознати елитне  тркаче с резултатима запаженим на свјетском нивоу.– каже 12-годишња Јелена Перичевић, ученица ОШ „Јован Јовановић Змај" из Бањалуке.

Тркама у оквиру којих су снаге одмјерили основци и средњошколци у борби за лични, одјељенски и школски резултат, али и предшколци којима су шарене медаље на циљу биле извјесне, претходиле су RMC Бањалука полумаратон, као централни догађај "Vivia Run&More Weekend" фестивала, али и трке RMC 10k by Metromedia, G-Drive 5k Team Run. Најбржи на полумаратонској стази  био је Ђуро Борбељ из Србије (1:07:42).

Идејни творац и директор "Vivia Run&More Weekend" фестивала је Горан Ћорић.  Он са својим тимом већ пет година успјешно промовише спорт и здраве навике међу генерацијама које расту, али и Бањалуку као одличан избор за елитне тркаче и рекреативце.

Најзеленија, најравнија и најбржа стаза у БиХ - идеална за постизање личних рекорда, али и олимпијских норми. Сертификат АИМСА-а. Експлозија навијачких емоција, музике и боја. Јединствен  наградни фонд. Беспријекорна организација с полудеценијским искуством...

Друштвено одговорно дјеловање препознала је и подржала Делегација ЕУ у БиХ, те Олимпијски комитет БиХ као специјални партнер. Генерални спонзор фестивала је компанија за дистрибуцију и продају природне изворске воде „Вивиа". Партнери "Vivia Run&More Weekend" фестивала су и G-Drive, Tropic/Мој Маркет, Нектар, Интерспорт, MyBook, Sport Vision, клиника Свјетлост, Metromedia Grop, делегација Европске уније  у БиХ,  Олимпијски комитет БиХ и сви који воле спорт и забаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана