Završen "Vivia Run&More Weekend" festival: Najluđi party na planeti obojio i Banjaluku

PR
Završen "Vivia Run&More Weekend" festival: Najluđi party na planeti obojio i Banjaluku

Urnebesnom „Color For Run" završen je peti "Vivia Run&More Weekend" festival. Kilometri Banjaluke uspješno su obojeni muzikom, smijehom, plesom, drugarstvom, poklonima...

Najluđi party na planeti munjevitom je brzinom osvojio i srce našeg grada. Više od hiljadu malih i velikih trkača uživalo je u raskošnim bojama sporta i zabave. Energični bend „Ultrazvuk" i polaznici Muzičkog Ateljea Rok Simfonije uz Fazonkovu družinu, na plesni su podijum ispratili sve - od 7 do 107. Najbrži na stazi dobili su medalje i vrijedne nagrade, a najvrijedniju 10-ku iz drugarstva MMW volonteri i ekipa Servis centra „Dajte nam šansu - Zvjezdice."

„Oduševljena sam. Ovo je nabolji dan. Teško je riječima opisati kako se osjećam. Osvojila sam prvo mjesto u konkurenciji šestih razreda. A, atletika je moja prva i najveća ljubav. Želja mi je da jednom odem na Olimpijadu. Presrećna sam što naš grad ima događaj na kojem možemo upoznati elitne  trkače s rezultatima zapaženim na svjetskom nivou.– kaže 12-godišnja Jelena Peričević, učenica OŠ „Jovan Jovanović Zmaj" iz Banjaluke.

Trkama u okviru kojih su snage odmjerili osnovci i srednjoškolci u borbi za lični, odjeljenski i školski rezultat, ali i predškolci kojima su šarene medalje na cilju bile izvjesne, prethodile su RMC Banjaluka polumaraton, kao centralni događaj "Vivia Run&More Weekend" festivala, ali i trke RMC 10k by Metromedia, G-Drive 5k Team Run. Najbrži na polumaratonskoj stazi  bio je Đuro Borbelj iz Srbije (1:07:42).

Idejni tvorac i direktor "Vivia Run&More Weekend" festivala je Goran Ćorić.  On sa svojim timom već pet godina uspješno promoviše sport i zdrave navike među generacijama koje rastu, ali i Banjaluku kao odličan izbor za elitne trkače i rekreativce.

Najzelenija, najravnija i najbrža staza u BiH - idealna za postizanje ličnih rekorda, ali i olimpijskih normi. Sertifikat AIMSA-a. Eksplozija navijačkih emocija, muzike i boja. Jedinstven  nagradni fond. Besprijekorna organizacija s poludecenijskim iskustvom...

Društveno odgovorno djelovanje prepoznala je i podržala Delegacija EU u BiH, te Olimpijski komitet BiH kao specijalni partner. Generalni sponzor festivala je kompanija za distribuciju i prodaju prirodne izvorske vode „Vivia". Partneri "Vivia Run&More Weekend" festivala su i G-Drive, Tropic/Moj Market, Nektar, Intersport, MyBook, Sport Vision, klinika Svjetlost, Metromedia Grop, delegacija Evropske unije  u BiH,  Olimpijski komitet BiH i svi koji vole sport i zabavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana