За викенд “Нектар ОК фест караван”

Срна
За викенд “Нектар ОК фест караван”

ТРЕБИЊЕ - “ОК тим” ће, у сарадњи са требињским Културним центром, током предстојећег викенда у Требињу реализовати програм “Нектар ОК фест каравана”, најавио је организатор.

Ријеч је о пројекту који је “ОК тим” покренуо са жељом да што квалитетније промовише планирани и најављени програм фестивала за 2021. годину, те у партнерству са институцијама културе у Републици Српској и БиХ створи квалитетан културни садржај који ће истовремено вратити програм и публику у ове установе.

У требињском рок бару “Андерграунд” сутра у 12.00 часова биће одржана промоција књиге аутора Душана Весића “Бунт деце социјализма”, која доноси причу о првој генерацији бендова новог таласа југословенске рок културе.

Истог дана у 19.00 часова биће званично отворена изложба фотографија “ОК фест ретроспектива” у Галерији Културног центра Требиње.

Након свечаног отварања, од 20.00 часова у Позоришној сали Културног центра концерт ће одржати Ненад Марић, познатији као Краљ Чачка, који ће наступити соло и у дуету.

У недјељу, 1. новембра, од 18.00 часова у биоскопу Културног центра Требиње биће приказиван филм “Туста” режисера Андреја Коровљева, а за 20.00 часова истог дана најављен је почетак пројекције остварења режисера Младена Матичевића “Небеска тема - прича о Влади Дивљану”, документарца са елементима играног филма.

Комплетан програм изводи се у складу са епидемиолошким мјерама које су на снази. Улаз је бесплатан, број мјеста ограничен, а улазнице се могу преузети на билетарници Културног центра Требиње.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана