Za vikend “Nektar OK fest karavan”

Srna
Za vikend “Nektar OK fest karavan”

TREBINjE - “OK tim” će, u saradnji sa trebinjskim Kulturnim centrom, tokom predstojećeg vikenda u Trebinju realizovati program “Nektar OK fest karavana”, najavio je organizator.

Riječ je o projektu koji je “OK tim” pokrenuo sa željom da što kvalitetnije promoviše planirani i najavljeni program festivala za 2021. godinu, te u partnerstvu sa institucijama kulture u Republici Srpskoj i BiH stvori kvalitetan kulturni sadržaj koji će istovremeno vratiti program i publiku u ove ustanove.

U trebinjskom rok baru “Andergraund” sutra u 12.00 časova biće održana promocija knjige autora Dušana Vesića “Bunt dece socijalizma”, koja donosi priču o prvoj generaciji bendova novog talasa jugoslovenske rok kulture.

Istog dana u 19.00 časova biće zvanično otvorena izložba fotografija “OK fest retrospektiva” u Galeriji Kulturnog centra Trebinje.

Nakon svečanog otvaranja, od 20.00 časova u Pozorišnoj sali Kulturnog centra koncert će održati Nenad Marić, poznatiji kao Kralj Čačka, koji će nastupiti solo i u duetu.

U nedjelju, 1. novembra, od 18.00 časova u bioskopu Kulturnog centra Trebinje biće prikazivan film “Tusta” režisera Andreja Korovljeva, a za 20.00 časova istog dana najavljen je početak projekcije ostvarenja režisera Mladena Matičevića “Nebeska tema - priča o Vladi Divljanu”, dokumentarca sa elementima igranog filma.

Kompletan program izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje.
 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana