“Warduna” стиже у Београд у новембру сљедеће године

Г.С.
“Warduna” стиже у Београд у новембру сљедеће године

Усљед новонастале ситуације и ограничења масовних окупљања до даљег, концерт норвешке групе “Warduna”, који је требало да буде одржан 27. августа, биће одржан 12. новембра сљедеће године у Центру “Сава”.

Након дужег промишљања, чланови групе “Warduna”, заједно са својим менаџментом, одгодили су читаву европску турнеју у затвореним дворанама за јесен сљедеће године, како би својој публици омогућили максималну безбједност и уживање у њиховим наступима. Њихова европска турнеја обухвата девет градова, а на радост поштовалаца бенда, Београд се нашао на њиховој листи.

 - Узбуђен сам што ћемо наступити у Београду. Током протеклих неколико година добили смо много порука и мејлова из овог региона. Добар је осјећај што ћемо коначно посјетити Србију. Увијек је занимљиво посјетити нова мјеста, изводити пјесме и повезати се с људима. Нисмо машинерија и наступи нису статични. Сваки концерт је другачији, зато што наступи нису монолози. Наступи су дијалози. Повежете се са простором и људима и подијелите тренутак, тако да, стварно се радујем сусрету - рекао је раније ове године за “Глас Српске” фронтмен састава Еинар Селвик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана