“Warduna” stiže u Beograd u novembru sljedeće godine

G.S.
“Warduna” stiže u Beograd u novembru sljedeće godine

Usljed novonastale situacije i ograničenja masovnih okupljanja do daljeg, koncert norveške grupe “Warduna”, koji je trebalo da bude održan 27. avgusta, biće održan 12. novembra sljedeće godine u Centru “Sava”.

Nakon dužeg promišljanja, članovi grupe “Warduna”, zajedno sa svojim menadžmentom, odgodili su čitavu evropsku turneju u zatvorenim dvoranama za jesen sljedeće godine, kako bi svojoj publici omogućili maksimalnu bezbjednost i uživanje u njihovim nastupima. Njihova evropska turneja obuhvata devet gradova, a na radost poštovalaca benda, Beograd se našao na njihovoj listi.

 - Uzbuđen sam što ćemo nastupiti u Beogradu. Tokom proteklih nekoliko godina dobili smo mnogo poruka i mejlova iz ovog regiona. Dobar je osjećaj što ćemo konačno posjetiti Srbiju. Uvijek je zanimljivo posjetiti nova mjesta, izvoditi pjesme i povezati se s ljudima. Nismo mašinerija i nastupi nisu statični. Svaki koncert je drugačiji, zato što nastupi nisu monolozi. Nastupi su dijalozi. Povežete se sa prostorom i ljudima i podijelite trenutak, tako da, stvarno se radujem susretu - rekao je ranije ove godine za “Glas Srpske” frontmen sastava Einar Selvik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana