"Вој­ну ака­де­ми­ју 5" по­гле­да­ло 50.000 љу­ди

Agencije
"Вој­ну ака­де­ми­ју 5" по­гле­да­ло 50.000 љу­ди

Но­ви на­ста­вак фил­ма "Вој­на ака­де­ми­ја 5" за осам да­на при­ка­зи­ва­ња по­гле­да­ло је ви­ше од 50.000 гле­да­ла­ца ши­ром Ср­би­је и ре­ги­о­на, са­оп­шти­ли су про­ду­цен­ти.

Од спeк­та­ку­лар­не све­ча­не бе­о­град­ске пре­ми­је­ре одр­жа­не у Цен­тру "Са­ва", по­том пре­ми­је­ра у Но­вом Са­ду, Кра­гу­јев­цу, Кра­ље­ву, Ни­шу, Обре­нов­цу, Гор­њем Ми­ла­нов­цу, глав­ни ју­на­ци но­вог на­став­ка до­че­ка­ни су уз апла­у­зе и ова­ци­је.

Та­ко је би­ло и 9. ок­то­бра на пре­ми­је­ри у би­о­ско­пу "Си­не­плекс Па­лас" у Ба­ња­лу­ци, гдје су уз скан­ди­ра­ње до­че­ка­ни глум­ци Бо­јан Пе­рић, Сла­вен До­шло, Ва­ја Ду­јо­вић, Иван Ми­ха­и­ло­вић, Дра­га­на Да­бо­вић и ре­ди­тељ Де­јан Зе­че­вић.

Оми­ље­ни филм­ски и те­ле­ви­зиј­ски ју­на­ци у но­вом на­став­ку про­ла­зе кроз но­ве иза­зо­ве, од по­слов­них до емо­тив­них, по­пут ка­пе­та­на Да­ни­је­ла Сто­ши­ћа ко­ји по­ку­ша­ва да се вра­ти ле­те­њу, бор­бе за оп­ста­нак ве­зе Рок­сан­де и Ва­си­ље­ви­ћа, али и бор­бе за по­том­ство Ша­ше и Кли­су­ре. У но­вом на­став­ку пра­ти­мо и мла­де пот­по­руч­ни­ке ко­ји се спре­ма­ју за спе­ци­јал­ну бри­га­ду и тру­де да пре­жи­ве у нај­ве­ћој ди­вљи­ни, гдје на тест ста­вља­ју љу­бав и при­ја­тељ­ства. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана