"Voj­nu aka­de­mi­ju 5" po­gle­da­lo 50.000 lju­di

Agencije
"Voj­nu aka­de­mi­ju 5" po­gle­da­lo 50.000 lju­di

No­vi na­sta­vak fil­ma "Voj­na aka­de­mi­ja 5" za osam da­na pri­ka­zi­va­nja po­gle­da­lo je vi­še od 50.000 gle­da­la­ca ši­rom Sr­bi­je i re­gi­o­na, sa­op­šti­li su pro­du­cen­ti.

Od spek­ta­ku­lar­ne sve­ča­ne be­o­grad­ske pre­mi­je­re odr­ža­ne u Cen­tru "Sa­va", po­tom pre­mi­je­ra u No­vom Sa­du, Kra­gu­jev­cu, Kra­lje­vu, Ni­šu, Obre­nov­cu, Gor­njem Mi­la­nov­cu, glav­ni ju­na­ci no­vog na­stav­ka do­če­ka­ni su uz apla­u­ze i ova­ci­je.

Ta­ko je bi­lo i 9. ok­to­bra na pre­mi­je­ri u bi­o­sko­pu "Si­ne­pleks Pa­las" u Ba­nja­lu­ci, gdje su uz skan­di­ra­nje do­če­ka­ni glum­ci Bo­jan Pe­rić, Sla­ven Do­šlo, Va­ja Du­jo­vić, Ivan Mi­ha­i­lo­vić, Dra­ga­na Da­bo­vić i re­di­telj De­jan Ze­če­vić.

Omi­lje­ni film­ski i te­le­vi­zij­ski ju­na­ci u no­vom na­stav­ku pro­la­ze kroz no­ve iza­zo­ve, od po­slov­nih do emo­tiv­nih, po­put ka­pe­ta­na Da­ni­je­la Sto­ši­ća ko­ji po­ku­ša­va da se vra­ti le­te­nju, bor­be za op­sta­nak ve­ze Rok­san­de i Va­si­lje­vi­ća, ali i bor­be za po­tom­stvo Ša­še i Kli­su­re. U no­vom na­stav­ku pra­ti­mo i mla­de pot­po­ruč­ni­ke ko­ji se spre­ma­ju za spe­ci­jal­nu bri­ga­du i tru­de da pre­ži­ve u naj­ve­ćoj di­vlji­ni, gdje na test sta­vlja­ju lju­bav i pri­ja­telj­stva. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana