Водећи свјетски DJ, Martin Garrix, предводи програм седмог Sea Dancе Фестивала

Agencije
Водећи свјетски DJ, Martin Garrix, предводи програм седмог Sea Dancе Фестивала

Martin Garrix, троструки добитник титуле за најбољег свјетског DJ-а, предводиће програм седмог Sea Dancе Фестивала на који стиже уз аудио-визуелни спектакл какав је публика до сада могла да види само на највећим свјетским фестивалима као што су Tomorrowland, Coachela, EXIT, Ultra и други.

Колико је Garrix својом појавом уздрмао саме темеље музичке индустрије, говори податак да је са само 23 године најбоље рангиран свјетски DJ у протеклој деценији, те чињеница да иза себе има чак 60 милиона фанова, 19 престижних музичких награда, као и 69 синглова који заједно премашују 10 милијарди стримова. Водећи свјетски извођачи попут Rihanne, Justina Biebera и Dua Lipe утркују се да сарађују са њим, док га је чувени магазин „Forbes“ прогласио једним од најутицајнијих свјетских личности испод 30 година.

Поред наступа на Зимским олимпијским играма 2018, ове године је изабран и за аутора званичне химне Европског првенства у фудбалу UEFA EURO 2020. Након што је Guetta љествицу Sea Dance-a спектакла поставио веома високо, Garrix је данас практично једини у свијету који може да је не само дохвати, већ и додатно подигне, барем ако је судити по моћним продукцијским нацртима које је његов тим припремио у сарадњи са ЕXIT тимом. То потврђује и податак да је у званичној Sea Dance фестивалској анкети освојио увјерљиво прво мјесто, са чак дупло више гласова од другопласираног извођача, што је до сада незабиљежено у историји свих Еxit-ових фестивала.

Публику из преко 40 земаља света окупљену од 28. до 30. августа на фантастичној будванској плажи Буљарица у Црној Гори очекује несумњиво музички догађај године, и то у новој ери у коју је претходне године упловио Sea Dance Фестивал, данас један од највећих музичких догађаја на цијелом Медитерану.

Међу вртоглавих 19 музичких награда, налазе се и двије MTV EMA награде, два MTV Millenial Awards признања, International dance music award а најбољег мушког извођача, док му је магазин GQ додијелио титулу "Man of today"! Прво мjесто на Топ 100 листи портала DJ Mag чак три пута за редом, хедлајнерске позиције великих фестивала, бројне фанове широм свијета, омогућиле су му и пјесме које данас броје милијарде Youtube прегледа! Оно што га издваја од осталих јесте чињеница да Garrix своје таленте показује у више сфера и жанрова, како кроз сарадњу са Patrickom Stumpom, пјевачем бенда Fall out boy, тако и свирањем гитаре уживо у једној од најпознатијих Talk show емисија „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Гитару наиме свира од осме године, а кроз њу је стекао бројна музичка знања која користи у писању пјесама.

Прве улазнице за Сеа Данце од 14. фебруара!

У петак, 14. фебруара, стиже и веома ограничен контигент првих улазница за нови Сеа Данце по промотивној цени са 50% попуста, од само 53 КМ, која ће бити актуелна до истека залиха! Улазнице ће моћи да се купе путем сајта seadancefestival.me.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана