Водеће свјетске звезде долазе на Петроварадинску тврђаву

Танјуг
Foto: Архива

НОВИ САД- На Свјетски дан музике, EXIT фестивал је финиширао цjелокупан програм, заокруживши, како кажу, једно од својих најјачих издања.

Милица Драгомировић, пи-ар ЕXIT фестивала, најављује да нас ове године очекује можда најјачи лајнап.

Први међу најбољима који ће од 7. до 10. јула наступити на Петроварадинској тврђави су: Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Sepultura, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis и други.. , казала је Драгомировић Танјугу.

"Много се радујем смењивању репа и трепа, онима који су основали реп на нашим просторима и неким новим клинцима који тек стижу. Издваја се музички тројац: реп, треп и хип-хоп, као један правац, електронска музика као други и трећи је наравно гитарски звук који је изворно егзитовски. Ове године је другачије када је електронска музика у питању - повратак хауса на денс арену, радујемо се фантастичној Хонеy Дијон. Очекује нас спектакл на сваком стејџу", каже Милица Драгомировић.

Очекује нас и јака регионална постава коју предводе Констракта, Сенидах, Прти Бее Гее, Марчело, Бркови, Артан Лили, Параф, Килло Килло, Мими Мерцедез, Кирил Ðаиковски, Бојана Вунтуришевић, Деца лоших музичара, а прикључују им се на стотине других.

Највећи корак ове године направљен је у развоју и расту фестивала, његовог звука, бина и зона, којих ће бити 40 и од којих неке добијају потпуно ново рухо.

Актуелне цијене улазница за овогодишњи ЕXIT, због великог интересовања и потражње, на снази ће бити најкасније до петка, 24. јуна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана