Vodeće svjetske zvezde dolaze na Petrovaradinsku tvrđavu

Tanjug
Foto: Arhiva

NOVI SAD- Na Svjetski dan muzike, EXIT festival je finiširao cjelokupan program, zaokruživši, kako kažu, jedno od svojih najjačih izdanja.

Milica Dragomirović, pi-ar EXIT festivala, najavljuje da nas ove godine očekuje možda najjači lajnap.

Prvi među najboljima koji će od 7. do 10. jula nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi su: Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Sepultura, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis i drugi.. , kazala je Dragomirović Tanjugu.

"Mnogo se radujem smenjivanju repa i trepa, onima koji su osnovali rep na našim prostorima i nekim novim klincima koji tek stižu. Izdvaja se muzički trojac: rep, trep i hip-hop, kao jedan pravac, elektronska muzika kao drugi i treći je naravno gitarski zvuk koji je izvorno egzitovski. Ove godine je drugačije kada je elektronska muzika u pitanju - povratak hausa na dens arenu, radujemo se fantastičnoj Honey Dijon. Očekuje nas spektakl na svakom stejdžu", kaže Milica Dragomirović.

Očekuje nas i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Ðaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, a priključuju im se na stotine drugih.

Najveći korak ove godine napravljen je u razvoju i rastu festivala, njegovog zvuka, bina i zona, kojih će biti 40 i od kojih neke dobijaju potpuno novo ruho.

Aktuelne cijene ulaznica za ovogodišnji EXIT, zbog velikog interesovanja i potražnje, na snazi će biti najkasnije do petka, 24. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana