Виртуелни концерт бенда “Ван Гог”: Музика од срца подијељена с људима

Г.С.
Виртуелни концерт бенда “Ван Гог”: Музика од срца подијељена с људима

Београдска група “Ван Гог” одлучила је да направи први виртуелни концерт, и то за Гиниса, на коме су свирали и пјевали 12 часова. “Рокенрол је спас у полицијски час” је мото којим се у вријеме борбе против вируса корона и ванредног стања руководи “Ван Гог”.

- Основна идеја је да се окупимо овде и направимо овај виртуелни лајв стрим концерт за људе у свету. Порука: “Останите код куће, нимало није лака ситуација”, и последњих 20 дана, сваке вечери путем “Инстаграма” и “Фејсбука”, шаљемо ноте и стихове људима са жељом да се здрави не разболе, а болесни оздраве. Имамо ту молитву у нама, констатујемо да свет после овога никада више неће бити исти - рекао је фронтмен и вокал бенда Звонимир Ђукић Ђуле.

Он је додао и то да људи треба да буду свјесни, паметни, мудри, да остану код куће јер није вријеме за излазак.

- Ако се будемо стрпели и у себи сваког дана понављали четири чаробне речи “и то ће проћи”, можда ће све за двадесетак дана и проћи. Молимо се за болесне да што пре оздраве, да у целом свету не буде ове агоније и вируса. Ово није маркетинг, већ наша велика жеља да срце поделимо са људима који седе код куће и слушају песме бенда који воле - истакао је Ђуле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана