Virtuelni koncert benda “Van Gog”: Muzika od srca podijeljena s ljudima

G.S.
Virtuelni koncert benda “Van Gog”: Muzika od srca podijeljena s ljudima

Beogradska grupa “Van Gog” odlučila je da napravi prvi virtuelni koncert, i to za Ginisa, na kome su svirali i pjevali 12 časova. “Rokenrol je spas u policijski čas” je moto kojim se u vrijeme borbe protiv virusa korona i vanrednog stanja rukovodi “Van Gog”.

- Osnovna ideja je da se okupimo ovde i napravimo ovaj virtuelni lajv strim koncert za ljude u svetu. Poruka: “Ostanite kod kuće, nimalo nije laka situacija”, i poslednjih 20 dana, svake večeri putem “Instagrama” i “Fejsbuka”, šaljemo note i stihove ljudima sa željom da se zdravi ne razbole, a bolesni ozdrave. Imamo tu molitvu u nama, konstatujemo da svet posle ovoga nikada više neće biti isti - rekao je frontmen i vokal benda Zvonimir Đukić Đule.

On je dodao i to da ljudi treba da budu svjesni, pametni, mudri, da ostanu kod kuće jer nije vrijeme za izlazak.

- Ako se budemo strpeli i u sebi svakog dana ponavljali četiri čarobne reči “i to će proći”, možda će sve za dvadesetak dana i proći. Molimo se za bolesne da što pre ozdrave, da u celom svetu ne bude ove agonije i virusa. Ovo nije marketing, već naša velika želja da srce podelimo sa ljudima koji sede kod kuće i slušaju pesme benda koji vole - istakao je Đule.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana