Викторија Бекам о породици, љубави и самопоуздању: Покушавам да будем најбоља верзија себе

Agencije
Викторија Бекам о породици, љубави и самопоуздању: Покушавам да будем најбоља верзија себе

Дизајнерка и некадашња чланица бенда "Спајс Грлс" недавно је у интервјуу за "Харперс базар" подијелила шта је све током каријере научила о самопоуздању, љубави и породици.

- Ако постоји један савјет о љепоти који бих дала својој кћерки то би било да има лагану руку. Ја само покушавам да будем најбоља верзија себе, за разлику од покушаја да се промијеним. Не желим да изгледам као да имам маску – рекла је Бекамова.

Будући да је већину свог  живота била у центру пажње – од свјетски познате пјевачице до међународно признате дизајнерке – Викторија Бекам је доживјела многе промјене, али инсистира да не жали ни због чега.

- Када погледам уназад не мислим да ниједан мој изглед или начин на који сам се шминкала није био погрешан. Мислим да је то било путовање које ме је обликовало у оно што сам данас. Сјетим се како сам изгледала у различитим периодима живота и насмијем се и дефинитивно за вријеме "Спајс Грлс" било је заиста много веома јаке оловке за уста, превише руменила и претанких обрва – навела је Бекамова.

Она је додала да је заиста поносна на све што су постигле као бенд.

- Радиле смо на томе да помогнемо људима да прихвате ко су, да буду срећни због тога, да буду најбоља могућа верзија себе и да то славе. Сада бих вољела да радим то исто, али кроз моду и козметику – навела је она.

Прихватање себе изгледа да је такође кључ њеног преображаја.

- Да ли сматрам да сам лијепа? Апсолутно не. Али покушавам да направим најбоље са оним што имам. Видим своје мане и смијем се. То сам ја и нећу ни да покушам да то промијеним. Требало ми је заиста пуно времена да признам себи да сам са 45 година заправо ок. Радим пуно, изгледам ок, имам четворо дјеце на коју сам невјероватно поносна, дивног мужа и задовољна сам. Када си у процесу одрастања, опсједнути сте најлуђим стварима и небитним ситницама, али када одрастете научите како да вам буде удобно у сопственој кожи – објаснила је Бекамова.

Њени приоритети су сада јасни - посао и породица – иако о породици највише прича. Навела је да има привилегију да ради оно што воли, али да је породица свакако на првом мјесту.

- Дејвид и ја смо веома укључени у васпитање дјеце. Истина је да рано идем на посао, али увијек ће једно од нас да их одведе у школу и увијек смо код куће прије вечере. Веома смо строги по том питању када смо у Лондону – увијек заједно вечерамо и причамо како нам је протекао дан. Пуно комуницирамо и веома смо блиска породица – објаснила је Бекамова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана