Viktorija Bekam o porodici, ljubavi i samopouzdanju: Pokušavam da budem najbolja verzija sebe

Agencije
Viktorija Bekam o porodici, ljubavi i samopouzdanju: Pokušavam da budem najbolja verzija sebe

Dizajnerka i nekadašnja članica benda "Spajs Grls" nedavno je u intervjuu za "Harpers bazar" podijelila šta je sve tokom karijere naučila o samopouzdanju, ljubavi i porodici.

- Ako postoji jedan savjet o ljepoti koji bih dala svojoj kćerki to bi bilo da ima laganu ruku. Ja samo pokušavam da budem najbolja verzija sebe, za razliku od pokušaja da se promijenim. Ne želim da izgledam kao da imam masku – rekla je Bekamova.

Budući da je većinu svog  života bila u centru pažnje – od svjetski poznate pjevačice do međunarodno priznate dizajnerke – Viktorija Bekam je doživjela mnoge promjene, ali insistira da ne žali ni zbog čega.

- Kada pogledam unazad ne mislim da nijedan moj izgled ili način na koji sam se šminkala nije bio pogrešan. Mislim da je to bilo putovanje koje me je oblikovalo u ono što sam danas. Sjetim se kako sam izgledala u različitim periodima života i nasmijem se i definitivno za vrijeme "Spajs Grls" bilo je zaista mnogo veoma jake olovke za usta, previše rumenila i pretankih obrva – navela je Bekamova.

Ona je dodala da je zaista ponosna na sve što su postigle kao bend.

- Radile smo na tome da pomognemo ljudima da prihvate ko su, da budu srećni zbog toga, da budu najbolja moguća verzija sebe i da to slave. Sada bih voljela da radim to isto, ali kroz modu i kozmetiku – navela je ona.

Prihvatanje sebe izgleda da je takođe ključ njenog preobražaja.

- Da li smatram da sam lijepa? Apsolutno ne. Ali pokušavam da napravim najbolje sa onim što imam. Vidim svoje mane i smijem se. To sam ja i neću ni da pokušam da to promijenim. Trebalo mi je zaista puno vremena da priznam sebi da sam sa 45 godina zapravo ok. Radim puno, izgledam ok, imam četvoro djece na koju sam nevjerovatno ponosna, divnog muža i zadovoljna sam. Kada si u procesu odrastanja, opsjednuti ste najluđim stvarima i nebitnim sitnicama, ali kada odrastete naučite kako da vam bude udobno u sopstvenoj koži – objasnila je Bekamova.

Njeni prioriteti su sada jasni - posao i porodica – iako o porodici najviše priča. Navela je da ima privilegiju da radi ono što voli, ali da je porodica svakako na prvom mjestu.

- Dejvid i ja smo veoma uključeni u vaspitanje djece. Istina je da rano idem na posao, ali uvijek će jedno od nas da ih odvede u školu i uvijek smo kod kuće prije večere. Veoma smo strogi po tom pitanju kada smo u Londonu – uvijek zajedno večeramo i pričamo kako nam je protekao dan. Puno komuniciramo i veoma smo bliska porodica – objasnila je Bekamova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana