Викенд уз “Уна, дуе, тре”

Г.С.
Викенд уз “Уна, дуе, тре”

БАЊАЛУКА - Ове суботе у 15.45 часова популарна емисија “Уна, дуе, тре” доноси дух “Евровизије” јер код Ање Мит долазе овогодишњи учесници домаћег такмичења “Беовизија” - Филари и Немања Радошевић, а пјевачица Там представиће своју нову пјесму.


У “Топ причи” глумац Виктор Савић говори о изазовима излажења из оквира очекиваног, глумица Марија Бергам открива зашто је дуго није било на сцени, а драмски умјетници се сјећају легендарне редитељке Мире Траиловић. Биће ту и “Вашар”, а открићете и шта се дешава на такмичењу Miss World. У “Модном терору” на тапету је стил пјевачице Милице Павловић.

У недјељу од 16.05 сати у студију УНА ТВ Ања Мит ће угостити своје колеге Марину Ћосић и Стефана Радоњића, а “Уна, дуе, тре” вам доноси и причу прослављеног фудбалера Душана Дулета Савића који ће говорити о својој породици, открити колико му је жена била важна подршка, али и шта мисли о својој снахи Мирки Васиљевић. Глумац Марко Гверо повео је екипу емисије на омиљено мјесто, а манекенка Ивана Кораб у дјечју играоницу. Драгана Џајић ће вас у “Модном терору” упознати са развојем стила Џенифер Лопез.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана