Vikend uz “Una, due, tre”

G.S.
Vikend uz “Una, due, tre”

BANjALUKA - Ove subote u 15.45 časova popularna emisija “Una, due, tre” donosi duh “Evrovizije” jer kod Anje Mit dolaze ovogodišnji učesnici domaćeg takmičenja “Beovizija” - Filari i Nemanja Radošević, a pjevačica Tam predstaviće svoju novu pjesmu.


U “Top priči” glumac Viktor Savić govori o izazovima izlaženja iz okvira očekivanog, glumica Marija Bergam otkriva zašto je dugo nije bilo na sceni, a dramski umjetnici se sjećaju legendarne rediteljke Mire Trailović. Biće tu i “Vašar”, a otkrićete i šta se dešava na takmičenju Miss World. U “Modnom teroru” na tapetu je stil pjevačice Milice Pavlović.

U nedjelju od 16.05 sati u studiju UNA TV Anja Mit će ugostiti svoje kolege Marinu Ćosić i Stefana Radonjića, a “Una, due, tre” vam donosi i priču proslavljenog fudbalera Dušana Duleta Savića koji će govoriti o svojoj porodici, otkriti koliko mu je žena bila važna podrška, ali i šta misli o svojoj snahi Mirki Vasiljević. Glumac Marko Gvero poveo je ekipu emisije na omiljeno mjesto, a manekenka Ivana Korab u dječju igraonicu. Dragana Džajić će vas u “Modnom teroru” upoznati sa razvojem stila Dženifer Lopez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana