Велики концерт Драгане Мирковић 4. јануара у Палама

ГС
Велики концерт Драгане Мирковић 4. јануара у Палама

ПАЛЕ - У оквиру обиљежавања 40 година успјешне каријере у којој је оставила неизбрисив траг у музици, пружила огромну љубав публици, те помјерала границе на свим пољима, Драгана Мирковић. јединствена звезда у региону наставља своју турнеју, након Београдске арене, првим својим концертом у БиХ - у Палама у дворани „Пеки“.

-Драгана  је током деценија бављења послом успјела да сними на десетине хитова, обори рекорде у продаји албума, одржи концерте који су представљали револуцију у музичком, продукционом и техничком смислу, а да притом ниједног тренутка не заборави ко је, одакле потиче, и да сво вријеме представља узор милионима људи, не само у музици већ и у свим осталим сегментима живота – истакли су организатори.

Скромна жена раскошног талента, Драгана је успела да у много наврата чак и у годинама подјела уједини регион у пјесми, љубави и поштовању.

И овога пута, у тој мисији, Драгана ће повезати Балкан својом турнејом „До последњег даха" којом ће обињежити 40 година дружења са публиком.

-Први концерт у оквиру ове турнеје под називом “До последњег даха” у Босни и Херцеговини припао је Палама 4. јануара 2024. године те вас позивамо да на најбољи начин, а то је присуством овом концерту започнете Нову годину. Позната као неко ко се труди да публици увијек пружи више, Драгана ће и овога пута публици приредити музичко-сценски догађај за незаборав, уз досад невиђене техничке иновације и добро познате мегахитове који су обиљежили њену каријеру – истакли су организатори.

Своје карте можете купити путем система купикарту.ба

Цијене карата у претпродаји су:

ПАРТЕР:  15КМ- зона иза вип зоне на партеру

ТРИБИНА:  20КМ- бочне трибине

VIP РЕГУЛАР:  50КМ (барски столови, услуге конобара)

VIP ЕКСКЛУЗИВ:  70КМ (прва 3 реда од бине, барски столови, услуге конобара)

Све информације можете добити на  065 000 909.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана