Veliki koncert Dragane Mirković 4. januara u Palama

GS
Veliki koncert Dragane Mirković 4. januara u Palama

PALE - U okviru obilježavanja 40 godina uspješne karijere u kojoj je ostavila neizbrisiv trag u muzici, pružila ogromnu ljubav publici, te pomjerala granice na svim poljima, Dragana Mirković. jedinstvena zvezda u regionu nastavlja svoju turneju, nakon Beogradske arene, prvim svojim koncertom u BiH - u Palama u dvorani „Peki“.

-Dragana  je tokom decenija bavljenja poslom uspjela da snimi na desetine hitova, obori rekorde u prodaji albuma, održi koncerte koji su predstavljali revoluciju u muzičkom, produkcionom i tehničkom smislu, a da pritom nijednog trenutka ne zaboravi ko je, odakle potiče, i da svo vrijeme predstavlja uzor milionima ljudi, ne samo u muzici već i u svim ostalim segmentima života – istakli su organizatori.

Skromna žena raskošnog talenta, Dragana je uspela da u mnogo navrata čak i u godinama podjela ujedini region u pjesmi, ljubavi i poštovanju.

I ovoga puta, u toj misiji, Dragana će povezati Balkan svojom turnejom „Do poslednjeg daha" kojom će obinježiti 40 godina druženja sa publikom.

-Prvi koncert u okviru ove turneje pod nazivom “Do poslednjeg daha” u Bosni i Hercegovini pripao je Palama 4. januara 2024. godine te vas pozivamo da na najbolji način, a to je prisustvom ovom koncertu započnete Novu godinu. Poznata kao neko ko se trudi da publici uvijek pruži više, Dragana će i ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za nezaborav, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obilježili njenu karijeru – istakli su organizatori.

Svoje karte možete kupiti putem sistema kupikartu.ba

Cijene karata u pretprodaji su:

PARTER:  15KM- zona iza vip zone na parteru

TRIBINA:  20KM- bočne tribine

VIP REGULAR:  50KM (barski stolovi, usluge konobara)

VIP EKSKLUZIV:  70KM (prva 3 reda od bine, barski stolovi, usluge konobara)

Sve informacije možete dobiti na  065 000 909.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana