У продаји посљедњи контингент улазница за Стингов концерт

Avaz
Foto: Arhiva

Остало је нешто мање од мјесец до дуго очекиваног концерта Стинга у Сарајеву, а у продају је пуштен и посљедњи контингент улазница, које су враћене од стране публике када је дошло до промјене термина концерта, услијед пролонгирања турнеје због пандемије коронавируса. У продаји су доступне преостале улазнице за партер зону.

- Његова јесења турнеја започиње 20. септембра у Тампереу у Финској и трајаће све до краја новембра. У овом дијелу турнеје ће одржати 28 концерата и задовољство нам је што смо успјели пронаћи датум и за одржавања сарајевског концерта, упркос прологирању турнеје. Желимо да позовемо све љубитеље доброг звука да нам се придруже на највећем спектаклу године 2. октобра у Зетри - истакао је Бобан Милошески, власник продукцијске куће Авалон.

Улазнице се могу купити купити путем веб платформе www.kupikartu.bа, као и на продајним мјестима широм Босне и Херцеговине. Цијена улазнице за партер износи 69 КМ. Концерт ће трајати два сата и биће састављен од Стингових највећих хитова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана