U prodaji posljednji kontingent ulaznica za Stingov koncert

Avaz
Foto: Arhiva

Ostalo je nešto manje od mjesec do dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, a u prodaju je pušten i posljednji kontingent ulaznica, koje su vraćene od strane publike kada je došlo do promjene termina koncerta, uslijed prolongiranja turneje zbog pandemije koronavirusa. U prodaji su dostupne preostale ulaznice za parter zonu.

- Njegova jesenja turneja započinje 20. septembra u Tampereu u Finskoj i trajaće sve do kraja novembra. U ovom dijelu turneje će održati 28 koncerata i zadovoljstvo nam je što smo uspjeli pronaći datum i za održavanja sarajevskog koncerta, uprkos prologiranju turneje. Želimo da pozovemo sve ljubitelje dobrog zvuka da nam se pridruže na najvećem spektaklu godine 2. oktobra u Zetri - istakao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Ulaznice se mogu kupiti kupiti putem veb platforme www.kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Cijena ulaznice za parter iznosi 69 KM. Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana