У плану пројекат са суперхероинама у "Марвеловом" универзуму

Agencije
У плану пројекат са суперхероинама у "Марвеловом" универзуму

Филм "Осветници: Завршница" имао је много одличних кључних момената, али ријетки су постали тако иконични као тренутак када су се хероине "Марвеловог" филмског универзума ујединиле да би задржале Таноса.

Када се цијели женски тим окупио на екрану, многи "Марвелови" обожаваоци су пожељели читав А-форс филм, базиран на стрипу о суперхероинама, односно о женској групи Осветника.

Изгледа да обожаваоци нису једини који прижељкују да се нешто такво догоди. Наиме, глумица Бри Ларсон, позната у "Марвеловом" филмском универзуму као капетаница Марвел и неколико њених колегиница имају намјеру да направе озбиљне преговоре са предсједником студија "Марвел" Кевином Фајгијем.

- Морам да кажем да је пуно женских чланова из "Марвела" отишло до Кевина и рекли смо да смо у тој причи заједно и да је желимо направити. Шта то тачно значи, још не знам. Знате, ја нисам задужена за "Марвелову" будућност, али то је нешто у вези са чим смо заиста страствени и што волимо и имам осјећај да ако довољно људи на свијету буде то тражило, можда ће се и десити - рекла је Ларсонова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана