U planu projekat sa superheroinama u "Marvelovom" univerzumu

Agencije
U planu projekat sa superheroinama u "Marvelovom" univerzumu

Film "Osvetnici: Završnica" imao je mnogo odličnih ključnih momenata, ali rijetki su postali tako ikonični kao trenutak kada su se heroine "Marvelovog" filmskog univerzuma ujedinile da bi zadržale Tanosa.

Kada se cijeli ženski tim okupio na ekranu, mnogi "Marvelovi" obožavaoci su poželjeli čitav A-fors film, baziran na stripu o superheroinama, odnosno o ženskoj grupi Osvetnika.

Izgleda da obožavaoci nisu jedini koji priželjkuju da se nešto takvo dogodi. Naime, glumica Bri Larson, poznata u "Marvelovom" filmskom univerzumu kao kapetanica Marvel i nekoliko njenih koleginica imaju namjeru da naprave ozbiljne pregovore sa predsjednikom studija "Marvel" Kevinom Fajgijem.

- Moram da kažem da je puno ženskih članova iz "Marvela" otišlo do Kevina i rekli smo da smo u toj priči zajedno i da je želimo napraviti. Šta to tačno znači, još ne znam. Znate, ja nisam zadužena za "Marvelovu" budućnost, ali to je nešto u vezi sa čim smo zaista strastveni i što volimo i imam osjećaj da ako dovoljno ljudi na svijetu bude to tražilo, možda će se i desiti - rekla je Larsonova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana