У Новом Саду најављен септембарски Exit догађај у Сјеверној Македонији

Tanjug
Foto: Tanjug

НОВИ САД- У Градској кући у Новом Саду данас је, у присуству градоначелника Милана Ђурића, најављено друго издање великог музичког догађаја у Северној Македонији – „Гет EXITed пресентс Струмица“, који ће бити одржан 7. септембра.

   На конференцији за новинаре на којој су били оснивач и директор „EXIT“ фестивалске групације Душан Ковачевић, градоначелник Струмице Костадин Костадинов и музичарка Констракта, Ђурић је истакао да је Нови Сад у региону и шире препознат као извозник креативних индустрија и расадник фестивалско-музичког туризма. 

 

    "Поносан сам на то што је „EXIT“ поникао управо из нашег града пре више од две деценије, а заједничка жеља нам је да се он даље развија", истакао је градоначелник.

 

    Он је организаторима фестивала у струмичком Великом парку пожелео још много успеха и квалитетних пројеката, а Констракти, као и другим извођачима, да 7. септембра "надмаше очекивања и остваре још више од прошлогодишњих 20.000 посета".

 

    Ковачевић је нагласио да је „EXIT“ прошле године организовао чак 26 догађаја у 10 земаља.

 

    "Прошлогодишње издање „EXIT“ догађаја у Северној Македонији је заиста превазишло сва очекивања, а за то време није било слободног смештаја у околини Струмице за туристе који су дошли из целог региона", рекао је Ковачевић.

 

    Челник општине Струмица Костадин Костадинов је истакао да је њему и његовим суграђанима задовољство да буду домаћини великог догађаја у септембру, на којем ће наступити музичке звезде. 

 

    "Као челник Општине Струмица, одавде, из Новог Сада, желим да истакнем да ћемо се и ове године потрудити да се „GetEXITed“ догађај надалеко чује и да поново буде грандиозан", истакао је Костадинов. 

 

    Музичарка Ана Ђурић Констракта, нагласила је да се радује македонској публици, док су организатори поручили да ће ускоро бити објављене остале светске и регионалне звезде које ће 7. септембра наступити у струмичком Великом парку. 

 

    Улаз на велики „Гет EXITed“ догађај биће слободан, саопштио је Град Нови Сад.

 

    

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана