Турнеја “Рамштајна” одложена за сљедећу годину: Љубитељима бенда чекање се исплати

Агенције
Турнеја “Рамштајна” одложена за сљедећу годину: Љубитељима бенда чекање се исплати

Велика турнеја легендарне групе “Рамштајн” одложена је за сљедећу годину због пандемије вируса корона.

Родоначелници индустријског метала, њемачки бенд “Рамштајн” требало је да ове године својим ватреним наступима на стадионима одушевљавају на десетине хиљада обожавалаца.

Међутим, љубитељи овог бенда знају да ће се чекање исплатити, јер шоу који “Рамштајн” приређује од почетка до краја испуњен је изузетним емотивним набојем. Када пламенови полете увис уз подршку оштрих рифова, публика то осјети у грудном кошу.

Познато је да нико не прави спектакле као “Рамштајн”, почевши од  необичних конструкција безброј извора пламена, преко стубова црног дима, до невјероватног освјетљења и конфета. И послије четврт вијека на сцени, ови рок титани и даље подижу стендапарде јер чак и у планирање турнеје крећу са визијом да направе гласнији, бљештавији и бољи шоу него претходног пута. “Рамштајн” жели да публика учествује у концерту и ужива у њему, а не да вече проведе снимајући оно што се дешава.

Легенде индустријског метала не плаше се да употријебе реквизите и примјене их у рафинираним триковима, јер  увијек имају подршку обожавалаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана