Turneja “Ramštajna” odložena za sljedeću godinu: Ljubiteljima benda čekanje se isplati

Agencije
Turneja “Ramštajna” odložena za sljedeću godinu: Ljubiteljima benda čekanje se isplati

Velika turneja legendarne grupe “Ramštajn” odložena je za sljedeću godinu zbog pandemije virusa korona.

Rodonačelnici industrijskog metala, njemački bend “Ramštajn” trebalo je da ove godine svojim vatrenim nastupima na stadionima oduševljavaju na desetine hiljada obožavalaca.

Međutim, ljubitelji ovog benda znaju da će se čekanje isplatiti, jer šou koji “Ramštajn” priređuje od početka do kraja ispunjen je izuzetnim emotivnim nabojem. Kada plamenovi polete uvis uz podršku oštrih rifova, publika to osjeti u grudnom košu.

Poznato je da niko ne pravi spektakle kao “Ramštajn”, počevši od  neobičnih konstrukcija bezbroj izvora plamena, preko stubova crnog dima, do nevjerovatnog osvjetljenja i konfeta. I poslije četvrt vijeka na sceni, ovi rok titani i dalje podižu stendaparde jer čak i u planiranje turneje kreću sa vizijom da naprave glasniji, blještaviji i bolji šou nego prethodnog puta. “Ramštajn” želi da publika učestvuje u koncertu i uživa u njemu, a ne da veče provede snimajući ono što se dešava.

Legende industrijskog metala ne plaše se da upotrijebe rekvizite i primjene ih u rafiniranim trikovima, jer  uvijek imaju podršku obožavalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana