Тјентиште епицентар добре забаве, музике и енергије

Радмила Ђевић
Тјентиште епицентар добре забаве, музике и енергије

Национални парк “Сутјеска” постаће епицентар осмијеха, позитивних мисли и енергије на хиљаде посјетилаца, који ће уз врхунске извођаче и бројне друге садржаје и овога љета бити дио ОК авантуре, навели су организатори шестог “Нектар ОК феста”, који сутра почиње на Тјентишту.

Током три дана фестивала, на којем ће на исто толико бина наступити познате свјетске и регионалне звијезде, млади из цијелог региона и Европе моћи ће, осим у музичком дијелу програма, уживати и у пратећим садржајима, рафтингу Таром - најдубљим кањоном у Европи, планинарењу, шетњи атрактивним дестинацијама Сутјеске, гледању филмова под отвореним небом и промоцијама књига.

Први фестивалски дан започиње на “ОК самер стејџу” уз Младена Томића, потом слиједи наставак доброг програма на “Сенсејшн ОК стејџу” у “ОК кампу” уз “М.О.Р.Т. “и “Исказ”.

- Паузу до почетка вечерњег музичког програма проводимо у ОК Боок зони на промоцији књиге “Изгужване мисли” Бранка Голубовића – Голуба и на “ОК синема стејџу”, гдје уживамо у филмској пројекцији “Cold War”. Селимо се потом на “Јегермајстер мејн стејџ”, гдје ће се за одличну атмосферу побринути “КОБ”, “Гоблини”, “Бркови” и Неле Карајлић. За оне најиздржљивије слиједи програм на “ОК афтер партију” уз Sevdahbaby - навела је Вања Мишић, портпарол “ОК феста”.

Другог дана фестивала, у суботу, програм ће почети у 12 часова крај базена уз “Небс Џека”, а у исто то вријеме биће организовани часови јоге у “Баланс плус зони” и промоција књиге “Живот с Иди/ј/отима”, аутора Ненада Марјановића. На “Сенсејшн ОК стејџу” у 16 часова наступиће Ђорђе Миљеновић, а у 17.30 часова “Бјесови”. На “ОК синема стејџу” у 21 час биће приказан филм “Птице селице”.

- На “Јегермајстер мејн стејџу” посјетиоце ће од 19.30 часова забављати “Шоу програм”, сат времена касније “Хелем нејсе”, док ће у 22.00 наступити “Дубиоза колектив”, а у 23.30 часова Едо Маајка. По завршетку програма публика ће у кампу на афтер партију уз “Ниплпипл” дочекати још једну зору на Тјентишту - додала је Мишићева.

Посљедњег фестивалског дана, у недјељу, на “ОК самер стејџу” у 12 часова наступиће “Спејс Моушн”, док ће се у 16 часова на “Сенсејшн ОК стејџу” представити Војко В, а послије њега у 17.30 и “Лет три”.

У самом финишу фестивала публика ће на “Јегермајстер мејн стејџу” уживати уз шкотске грофове “Франц Фердинанд”, чији наступ почиње у поноћ, а прије њих атмосферу ће од 19.30 часова загријавати “Џиндас”, “Лагана среда”, “Пипс, чипс и видеоклипс” и “Партибрејкерси”. Завршницу шестог “Нектар ОК феста” публика ће провести уз Уроша Ђурића на “ОК афтер партију”.

Камп

Сви смјештајни капацитети Сутјеске већ су попуњени и резервисани, а врата “ОК кампа” отварају се данас у 12 часова, када се очекује прва група “ОК кампера”.

- Мјеста у “ОК кампу” још има, тако да позивамо заинтересоване да се јаве и резервишу тај пакет, јер је “ОК камп” мјесто добре забаве. Ми и ове године очекујемо посјетиоце из цијелог региона, европских земаља, а чињеница да смо прошле године имали посјетиоце са Барбадоса и из САД говори да су странци сигурна публика и овог издања “Нектар ОК феста”. Надамо се и добром времену и да ништа неће покварити одличну забаву и ОК авантуру и овог љета на Тјентишту - рекла је Мишићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана