Tjentište epicentar dobre zabave, muzike i energije

Radmila Đević
Tjentište epicentar dobre zabave, muzike i energije

Nacionalni park “Sutjeska” postaće epicentar osmijeha, pozitivnih misli i energije na hiljade posjetilaca, koji će uz vrhunske izvođače i brojne druge sadržaje i ovoga ljeta biti dio OK avanture, naveli su organizatori šestog “Nektar OK festa”, koji sutra počinje na Tjentištu.

Tokom tri dana festivala, na kojem će na isto toliko bina nastupiti poznate svjetske i regionalne zvijezde, mladi iz cijelog regiona i Evrope moći će, osim u muzičkom dijelu programa, uživati i u pratećim sadržajima, raftingu Tarom - najdubljim kanjonom u Evropi, planinarenju, šetnji atraktivnim destinacijama Sutjeske, gledanju filmova pod otvorenim nebom i promocijama knjiga.

Prvi festivalski dan započinje na “OK samer stejdžu” uz Mladena Tomića, potom slijedi nastavak dobrog programa na “Sensejšn OK stejdžu” u “OK kampu” uz “M.O.R.T. “i “Iskaz”.

- Pauzu do početka večernjeg muzičkog programa provodimo u OK Book zoni na promociji knjige “Izgužvane misli” Branka Golubovića – Goluba i na “OK sinema stejdžu”, gdje uživamo u filmskoj projekciji “Cold War”. Selimo se potom na “Jegermajster mejn stejdž”, gdje će se za odličnu atmosferu pobrinuti “KOB”, “Goblini”, “Brkovi” i Nele Karajlić. Za one najizdržljivije slijedi program na “OK after partiju” uz Sevdahbaby - navela je Vanja Mišić, portparol “OK festa”.

Drugog dana festivala, u subotu, program će početi u 12 časova kraj bazena uz “Nebs Džeka”, a u isto to vrijeme biće organizovani časovi joge u “Balans plus zoni” i promocija knjige “Život s Idi/j/otima”, autora Nenada Marjanovića. Na “Sensejšn OK stejdžu” u 16 časova nastupiće Đorđe Miljenović, a u 17.30 časova “Bjesovi”. Na “OK sinema stejdžu” u 21 čas biće prikazan film “Ptice selice”.

- Na “Jegermajster mejn stejdžu” posjetioce će od 19.30 časova zabavljati “Šou program”, sat vremena kasnije “Helem nejse”, dok će u 22.00 nastupiti “Dubioza kolektiv”, a u 23.30 časova Edo Maajka. Po završetku programa publika će u kampu na after partiju uz “Niplpipl” dočekati još jednu zoru na Tjentištu - dodala je Mišićeva.

Posljednjeg festivalskog dana, u nedjelju, na “OK samer stejdžu” u 12 časova nastupiće “Spejs Moušn”, dok će se u 16 časova na “Sensejšn OK stejdžu” predstaviti Vojko V, a poslije njega u 17.30 i “Let tri”.

U samom finišu festivala publika će na “Jegermajster mejn stejdžu” uživati uz škotske grofove “Franc Ferdinand”, čiji nastup počinje u ponoć, a prije njih atmosferu će od 19.30 časova zagrijavati “Džindas”, “Lagana sreda”, “Pips, čips i videoklips” i “Partibrejkersi”. Završnicu šestog “Nektar OK festa” publika će provesti uz Uroša Đurića na “OK after partiju”.

Kamp

Svi smještajni kapaciteti Sutjeske već su popunjeni i rezervisani, a vrata “OK kampa” otvaraju se danas u 12 časova, kada se očekuje prva grupa “OK kampera”.

- Mjesta u “OK kampu” još ima, tako da pozivamo zainteresovane da se jave i rezervišu taj paket, jer je “OK kamp” mjesto dobre zabave. Mi i ove godine očekujemo posjetioce iz cijelog regiona, evropskih zemalja, a činjenica da smo prošle godine imali posjetioce sa Barbadosa i iz SAD govori da su stranci sigurna publika i ovog izdanja “Nektar OK festa”. Nadamo se i dobrom vremenu i da ništa neće pokvariti odličnu zabavu i OK avanturu i ovog ljeta na Tjentištu - rekla je Mišićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana