Свjетске премијере наступа Нине Кравиц и Амелие Ленс дио празничног специјала ''Exit to 2021.''

Танјуг
Foto: Printscreen/Youtube

НОВИ САД- Свjетске премијере незаборавних сетова техно хероина Нине Кравиз и Амелие Ленс са затварања Dance Аrenе 2018 и 2019. године, те ВР журка у сарадњи са једним од водећих wемачких клубова Bootshous уз наступ house dua Andhim дио су ексклузивног програма финала празничног специјала "Exit tо 2021." 14, 15, и 16. јануара., саопштили су из Егзита.

Након што су у оквиру овог програма 31. децембра емитовани неки од најбољих наступа у историји главне бине фестивала уз The Cure, Тhе The Prodigy, Дejвид Гетин специјални поноћни сет и многе друге, вријеме је да се публици широм свијета премијерно представе свјетске ексклузиве са мтс Dance Аrenе.

Тако ће у четвртак 14. и петак 15. јануара на Егзитовим Фејсбук и Јутјуб каналима бити емитовани никада објављени легендарни наступи којима су двије неприкосновене иконе Егзитове највеће електронске бине затвориле Dance Аrenu 2018. и 2019. године.

У суботу 16. јануара публика ће имати прилику да искуси иновативну нову форму ВР журки у којој Егзит у сарадњи са клубом Boothous и иновативном платформом Sansar, доносе виртуелни живи наступ хаус мајстора Андхим.

Снимци сетова Нине и Амелие моћи ће да се погледају на на фејсбук страници и јутјуб каналу Егзит фестивала.

Водећи њемачки клуб Boothous на маг листи покренуо је недавно своје виртуелно издање, а овом приликом ће са Егзит фестивалом бити домаћин наступа њемачког двојца Андхим.

У суботу, 16. јануара у 18:00h, најновији шоу повешће љубитеље квалитетног хаус звука у виртуелни клуб Boothous у оквиру иновативне апликације Sansar. Гости широм света моћи ће да уђу у простор, прилагоде своје личне аватаре и препусте се, не само наступу главних звијезда, него и дружењу са другим посјетиоцима, па чак и у уживању у пићима у бару.

Главне клупске просторије тачно су реплициране у виртуелном окружењу, а публика може очекивати исту атмосферу по којој је Boothous познат.

Виртуелна журка из Boothousа биће бесплатна и моћи ће да се прати помоћу ВР наочара на Сансаровој платформи на личним рачунарима, на свим уређајима који користе Сансарову апликацију, на Тwitch каналу Boothousa, те на сајту Егзит фестивала.

Велика прослава 20. годишњице Егзит фестивала одржаће се од 8. до 11. јула 2021. на Петроварадинској тврђави, а своје наступе већ су потвдила нека од највећих свјетских и регионалних имена као што су Дејвид Гета, Снејк, Тyга, Еric Prudz b2b Four Tet, Паул Калкбренер, Нина Кравиц, Борис Брејша, Sheck Wes, Соломун, Сепултура, Метрономy, Dax Ј, Кобосил, Денис Султа, Honey Dijon, Лајбах, Juliana Huxtable...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана