Svjetske premijere nastupa Nine Kravic i Amelie Lens dio prazničnog specijala ''Exit to 2021.''

Tanjug
Foto: Printscreen/Youtube

NOVI SAD- Svjetske premijere nezaboravnih setova tehno heroina Nine Kraviz i Amelie Lens sa zatvaranja Dance Arene 2018 i 2019. godine, te VR žurka u saradnji sa jednim od vodećih wemačkih klubova Bootshous uz nastup house dua Andhim dio su ekskluzivnog programa finala prazničnog specijala "Exit to 2021." 14, 15, i 16. januara., saopštili su iz Egzita.

Nakon što su u okviru ovog programa 31. decembra emitovani neki od najboljih nastupa u istoriji glavne bine festivala uz The Cure, The The Prodigy, Dejvid Getin specijalni ponoćni set i mnoge druge, vrijeme je da se publici širom svijeta premijerno predstave svjetske ekskluzive sa mts Dance Arene.

Tako će u četvrtak 14. i petak 15. januara na Egzitovim Fejsbuk i Jutjub kanalima biti emitovani nikada objavljeni legendarni nastupi kojima su dvije neprikosnovene ikone Egzitove najveće elektronske bine zatvorile Dance Arenu 2018. i 2019. godine.

U subotu 16. januara publika će imati priliku da iskusi inovativnu novu formu VR žurki u kojoj Egzit u saradnji sa klubom Boothous i inovativnom platformom Sansar, donose virtuelni živi nastup haus majstora Andhim.

Snimci setova Nine i Amelie moći će da se pogledaju na na fejsbuk stranici i jutjub kanalu Egzit festivala.

Vodeći njemački klub Boothous na mag listi pokrenuo je nedavno svoje virtuelno izdanje, a ovom prilikom će sa Egzit festivalom biti domaćin nastupa njemačkog dvojca Andhim.

U subotu, 16. januara u 18:00h, najnoviji šou povešće ljubitelje kvalitetnog haus zvuka u virtuelni klub Boothous u okviru inovativne aplikacije Sansar. Gosti širom sveta moći će da uđu u prostor, prilagode svoje lične avatare i prepuste se, ne samo nastupu glavnih zvijezda, nego i druženju sa drugim posjetiocima, pa čak i u uživanju u pićima u baru.

Glavne klupske prostorije tačno su replicirane u virtuelnom okruženju, a publika može očekivati istu atmosferu po kojoj je Boothous poznat.

Virtuelna žurka iz Boothousa biće besplatna i moći će da se prati pomoću VR naočara na Sansarovoj platformi na ličnim računarima, na svim uređajima koji koriste Sansarovu aplikaciju, na Twitch kanalu Boothousa, te na sajtu Egzit festivala.

Velika proslava 20. godišnjice Egzit festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena kao što su Dejvid Geta, Snejk, Tyga, Eric Prudz b2b Four Tet, Paul Kalkbrener, Nina Kravic, Boris Brejša, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Lajbah, Juliana Huxtable...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana