Стријела” стигла до посљедњег одредишта

Агенције
Стријела” стигла до посљедњег одредишта

Након осам година и 170 снимљених епизода екипа серије “Стријела” завршила је свој посљедњи дан на сету и стигла до одредишта.

Серија је с приказивањем почела 2012. године и тада је мало ко вјеровао да ће уопште доћи до друге сезоне, а десило се обрнуто, јер је доживјела укупно осам сезона. 

- Дивно је када радите посао из снова и на том послу стекнете најбоље пријатеље - написао је Стивен Амел, који је посљедњих осам година играо улогу главног лика у серији.

Након прве двије самосталне сезоне почетком треће сезоне “Стријеле” почела је и прва сезона друге серије из истог универзума “ТHe Flash”, након чега су кренула и преплитања ових свјетова који су се приказивали кроз међусобно повезане епизоде тих серија. Годину касније се придружила и “Супердјевојка”, а одмах након ње и “Legends of Tomorrow”, група споредних позитиваца и бивших негативаца које смо раније већ упознали у “Стријели” и “Тhe flash”, а од ове јесени им се придружила и “Batwoman”.

Након што је пала посљедња клапа завршне епизоде ове популарне суперхеројске серије готово цијела екипа је преко друштвених мрежа захвалила, како колегама  тако и обожаваоцима.

Глумац Стивен Амел је рекао да му је ово било најбољих осам година живота, а још је у прољеће, када је било и службено да ће ова осма сезона бити посљедња, рекао да се чини прикладним да серија сада заврши своју причу. 

- Ријечи не могу да искажу све што је “Стријела” мени значила. То је најбољих осам година мога живота. Екипа с којом сам радио постала је моја породица. Недостајаће ми - навео је Амел.

Продуцент серије Марк Гугенхајм објавио је да ће посљедње ријечи у серији бити: “To you”.

Посљедња епизода серије биће емитована 28. јануара. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана