Strijela” stigla do posljednjeg odredišta

Agencije
Strijela” stigla do posljednjeg odredišta

Nakon osam godina i 170 snimljenih epizoda ekipa serije “Strijela” završila je svoj posljednji dan na setu i stigla do odredišta.

Serija je s prikazivanjem počela 2012. godine i tada je malo ko vjerovao da će uopšte doći do druge sezone, a desilo se obrnuto, jer je doživjela ukupno osam sezona. 

- Divno je kada radite posao iz snova i na tom poslu steknete najbolje prijatelje - napisao je Stiven Amel, koji je posljednjih osam godina igrao ulogu glavnog lika u seriji.

Nakon prve dvije samostalne sezone početkom treće sezone “Strijele” počela je i prva sezona druge serije iz istog univerzuma “THe Flash”, nakon čega su krenula i preplitanja ovih svjetova koji su se prikazivali kroz međusobno povezane epizode tih serija. Godinu kasnije se pridružila i “Superdjevojka”, a odmah nakon nje i “Legends of Tomorrow”, grupa sporednih pozitivaca i bivših negativaca koje smo ranije već upoznali u “Strijeli” i “The flash”, a od ove jeseni im se pridružila i “Batwoman”.

Nakon što je pala posljednja klapa završne epizode ove popularne superherojske serije gotovo cijela ekipa je preko društvenih mreža zahvalila, kako kolegama  tako i obožavaocima.

Glumac Stiven Amel je rekao da mu je ovo bilo najboljih osam godina života, a još je u proljeće, kada je bilo i službeno da će ova osma sezona biti posljednja, rekao da se čini prikladnim da serija sada završi svoju priču. 

- Riječi ne mogu da iskažu sve što je “Strijela” meni značila. To je najboljih osam godina moga života. Ekipa s kojom sam radio postala je moja porodica. Nedostajaće mi - naveo je Amel.

Producent serije Mark Gugenhajm objavio je da će posljednje riječi u seriji biti: “To you”.

Posljednja epizoda serije biće emitovana 28. januara. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana