Стендап фестивал отворен у Бањалуци: Снажан смијех уз “Рок трајања” Пеђе Бајовића

Agencije
Стендап фестивал отворен у Бањалуци: Снажан смијех уз “Рок трајања” Пеђе Бајовића

БАЊАЛУКА - Представом “Рок трајања” стендап комичара Пеђе Бајовића из Загреба у вијећници Банског двора Културног центра отворен је 2. Бањалука стендап фестивал.

Представа “Рок трајања” је посљедња из његове досадашње тематске трилогије.

- Врло кратак опис би био - ја кукам, а људи се смију! Почињем о стању ствари за човјека мојих година, па преко здравља, спорта, народних пословица и порнића. Ово је и посљедње извођење ове представе у Бањалуци, јер сам их све три недавно снимио и оне ће од сљедеће године бити доступне само на екрану - казао је Бајовић.

Задовољан реакцијама публике, која се током читавог наступа снажно и искрено смијала, истакао је да је сада сасвим јасно да Бањалука има свој фестивал стендап комедије.

- Управо је вијећница Банског двора простор у каквом се тако нешто и треба догађати. Надам се да ће и ове три вечери инспирисати овдашње људе да се окушају у овом жанру, па да већ сљедећи фестивал буде појачан домаћим комичарским снагама - додао је Бајовић, који је један од покретача регионалне сцене стендап комедије. Током своје каријере обишао је двадесетак земаља свијета и наступао у неколико стотина година.

Стендап фестивал биће затворен вечерас, а од 20 часова у вијећници Банског двора Културног центра наступиће Срђан Олсман с програмом “Северно ледени хумор”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана