Шта Марија Шерифовић мисли о хрватском представнику на Евровизији

GS
Foto: Arhiva

Пјевачица Марија Шерифовић једна је од најконтроверзнијих јавних личности у Србији, али није увијек могла да се носи са негативним коментарима, који су далеко иза ње.

Наиме, има година како пјевачицу не занимају увреде које јој неки људи упућују.

“Не памтим, посебно не трачеве. Кад сам била млађа, можда су ме више погађали малициозни коментари, а и то више због моје околине. Али давно сам такве ствари оставила за собом”, рекла је Марија, која ужива у мајчинству. Она је почетком децембра 2023. године уз помоћ сурогат мајке добила сина Марија, а претходно је његов долазак најавила албумом "Долази љубав".

“Па, наравно! Пролазимо све оне фазе одрастања и живота с малом бебом. Али баш као што сте и рекли - љубав је дошла, име јој је Марио и то је моја највећа снага и мотивација”, каже поносна мајка, која повремено на друштвеним мрежама дијели кадрове са сином. Један од тих ситуација је када успављује бебу.

Шерифовићева је била предсједница жирија на овогодишњој "Песми за Евровизију '24", у којој је побиједила Теyа Дора. Сада је открила шта мисли о Бејби Лазањи, представнику Хрватске на великом такмичењу у Малмеу.

“Увек пратим, како националне изборе за представнике на Евровизији, тако и само такмичење. Волим ту атмосферу, још у мени гори та такмичарска трема. Испратила сам и Дору те мислим да је Бејби Лазања сјајан. Теyа Дори, која ће представљати Србију, али и свим другим такмичарима желим пуно среће и позитивне енергије”, поручила је Марија за 24сата.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана