Šta Marija Šerifović misli o hrvatskom predstavniku na Evroviziji

GS
Foto: Arhiva

Pjevačica Marija Šerifović jedna je od najkontroverznijih javnih ličnosti u Srbiji, ali nije uvijek mogla da se nosi sa negativnim komentarima, koji su daleko iza nje.

Naime, ima godina kako pjevačicu ne zanimaju uvrede koje joj neki ljudi upućuju.

“Ne pamtim, posebno ne tračeve. Kad sam bila mlađa, možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Ali davno sam takve stvari ostavila za sobom”, rekla je Marija, koja uživa u majčinstvu. Ona je početkom decembra 2023. godine uz pomoć surogat majke dobila sina Marija, a prethodno je njegov dolazak najavila albumom "Dolazi ljubav".

“Pa, naravno! Prolazimo sve one faze odrastanja i života s malom bebom. Ali baš kao što ste i rekli - ljubav je došla, ime joj je Mario i to je moja najveća snaga i motivacija”, kaže ponosna majka, koja povremeno na društvenim mrežama dijeli kadrove sa sinom. Jedan od tih situacija je kada uspavljuje bebu.

Šerifovićeva je bila predsjednica žirija na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju '24", u kojoj je pobijedila Teya Dora. Sada je otkrila šta misli o Bejbi Lazanji, predstavniku Hrvatske na velikom takmičenju u Malmeu.

“Uvek pratim, kako nacionalne izbore za predstavnike na Evroviziji, tako i samo takmičenje. Volim tu atmosferu, još u meni gori ta takmičarska trema. Ispratila sam i Doru te mislim da je Bejbi Lazanja sjajan. Teya Dori, koja će predstavljati Srbiju, ali i svim drugim takmičarima želim puno sreće i pozitivne energije”, poručila je Marija za 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana