Српска панк група написала пјесму о глумцу Џеки Чену VIDEO

Б.П.
Српска панк група написала пјесму о глумцу Џеки Чену VIDEO

ПАНЧЕВО-Панк бенд из Панчева "Раскид 13", објавио је други сингл и спот, "Џеки Чен“, пред излазак албума "Имамо све", који ће се појавити у издању промотерске куће "Long Play ".

Група се, претходно, у јуну представила синглом „Згодан лепотан“, а разлог због чега је Џеки Чен постао јунак њихове нове пјесме чланови групе виде у његовом посвећеном раду.

-Лик пева, глуми, бије се, просипа добре форе, изводи вратоломије и не треба му дублер. Чак и кад се сав изломи, он наставља и не одустаје. Џеки Чен је наш идол-кажу чланови групе.

Текст је врло јасан и директан: "Џеки Чен је идол мој, желим бити као он, остављам те истог трена, ако не волиш Џеки Чена", пјева "Раскид 13" у енергетски набијеном, али и мелодичном рефрену.

Спот је снимљен у Културном центру Панчево, камером и монтажом се позабавио Марко Зорић. Бенд "Раскид 13" постоји још од 2015. године. Чине га пjевач Славко Козомора, Константин Нешовановић (гитаре, вокал), Иван Королија (гитаре, вокал), Мирослав Ивановић (бас гитара) и Јован Лазић (бубњеви). Истичу да им је жеља да кроз музику промовишу оптимизам на сатиричан и мелодичан начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана