Srpska pank grupa napisala pjesmu o glumcu Džeki Čenu VIDEO

B.P.
Srpska pank grupa napisala pjesmu o glumcu Džeki Čenu VIDEO

PANČEVO-Pank bend iz Pančeva "Raskid 13", objavio je drugi singl i spot, "Džeki Čen“, pred izlazak albuma "Imamo sve", koji će se pojaviti u izdanju promoterske kuće "Long Play ".

Grupa se, prethodno, u junu predstavila singlom „Zgodan lepotan“, a razlog zbog čega je Džeki Čen postao junak njihove nove pjesme članovi grupe vide u njegovom posvećenom radu.

-Lik peva, glumi, bije se, prosipa dobre fore, izvodi vratolomije i ne treba mu dubler. Čak i kad se sav izlomi, on nastavlja i ne odustaje. Džeki Čen je naš idol-kažu članovi grupe.

Tekst je vrlo jasan i direktan: "Džeki Čen je idol moj, želim biti kao on, ostavljam te istog trena, ako ne voliš Džeki Čena", pjeva "Raskid 13" u energetski nabijenom, ali i melodičnom refrenu.

Spot je snimljen u Kulturnom centru Pančevo, kamerom i montažom se pozabavio Marko Zorić. Bend "Raskid 13" postoji još od 2015. godine. Čine ga pjevač Slavko Kozomora, Konstantin Nešovanović (gitare, vokal), Ivan Korolija (gitare, vokal), Miroslav Ivanović (bas gitara) i Jovan Lazić (bubnjevi). Ističu da im je želja da kroz muziku promovišu optimizam na satiričan i melodičan način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana