Србин којег Хрвати обожавају: “С 22 године већ вози Порше”

B92
Србин којег Хрвати обожавају: “С 22 године већ вози Порше”

Тренутно најпопуларнија личност међу младим Хрватима је српски јутјубер Бака Прасе, чији је спот за пјесму “Пони” заузео прво мјесто тренутно најгледанијих видео спотова у Хрватској. “Пони” је заправо Порше, чијом се недвном куповином и похвалио. У пјесми се хвали и да носи Ролексов сат.

Хрватски портал index.hr објавио је данас текст “Син православног свећеника залудио Хрвате: С 22 године већ вози Порше”, у којем подсјећају да је млади јутјубер започео каријеру као еСпорт гејмер.

Наводи се и да није требало много да се он “прешалта” на нову каријеру, те да је лани снимио дебитантски хип-хоп албум, који је изазвао велику пажњу.

Бака на Јутјубу има готово 1,2 милиона претплатника који с нестрпљењем чекају сваки његов видео. Занимљиво је да му је жеља била до априла прошле године скупи само 100.000 претплатника, али бројка коју је остварио на овој мрежи, вишеструко је надмашила његова очекивања.

“То је била бројка коју сам јурио, али променило се свашта нешто, проширио сам публику масовно. Кренуло је с играњем игрица, играо сам за новац пре три године и ту сам почео да зарађујем, а моји су били скептични и говорили су ми 'хајде, што то радиш', хтели су да упишем Музичку академију. Онда сам кренуо да играм, јер не студирам и не радим, а када су родитељи видели да могу од тога да зарађујем и доприносим, нису се бунили”, рекао је он недавно.

Кад је кренуо с гамерском каријером, вријеме је проводио у играоници јер није имао свој компјутер. О размерима његове популарности свједочи чињеница да се његово гостовање у тржном центру у Новом Саду претворило у стампедо тинејџера који су желели да га упознају.

А како је то изгледало читајте ОВДЈЕ.

“Замисао је била да то буде интерактивно дружење с публиком, да одговарам на питања која ми поставе и да се на крају сликамо. Међутим, дошло је превише људи, тако да нисам био у могућности да изађем на бину”, рекао је тада.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана