Srbin kojeg Hrvati obožavaju: “S 22 godine već vozi Porše”

B92
Srbin kojeg Hrvati obožavaju: “S 22 godine već vozi Porše”
Srbin kojeg Hrvati obožavaju: “S 22 godine već vozi Porše”

Trenutno najpopularnija ličnost među mladim Hrvatima je srpski jutjuber Baka Prase, čiji je spot za pjesmu “Poni” zauzeo prvo mjesto trenutno najgledanijih video spotova u Hrvatskoj. “Poni” je zapravo Porše, čijom se nedvnom kupovinom i pohvalio. U pjesmi se hvali i da nosi Roleksov sat.

Hrvatski portal index.hr objavio je danas tekst “Sin pravoslavnog svećenika zaludio Hrvate: S 22 godine već vozi Porše”, u kojem podsjećaju da je mladi jutjuber započeo karijeru kao eSport gejmer.

Navodi se i da nije trebalo mnogo da se on “prešalta” na novu karijeru, te da je lani snimio debitantski hip-hop album, koji je izazvao veliku pažnju.

Baka na Jutjubu ima gotovo 1,2 miliona pretplatnika koji s nestrpljenjem čekaju svaki njegov video. Zanimljivo je da mu je želja bila do aprila prošle godine skupi samo 100.000 pretplatnika, ali brojka koju je ostvario na ovoj mreži, višestruko je nadmašila njegova očekivanja.

“To je bila brojka koju sam jurio, ali promenilo se svašta nešto, proširio sam publiku masovno. Krenulo je s igranjem igrica, igrao sam za novac pre tri godine i tu sam počeo da zarađujem, a moji su bili skeptični i govorili su mi 'hajde, što to radiš', hteli su da upišem Muzičku akademiju. Onda sam krenuo da igram, jer ne studiram i ne radim, a kada su roditelji videli da mogu od toga da zarađujem i doprinosim, nisu se bunili”, rekao je on nedavno.

Kad je krenuo s gamerskom karijerom, vrijeme je provodio u igraonici jer nije imao svoj kompjuter. O razmerima njegove popularnosti svjedoči činjenica da se njegovo gostovanje u tržnom centru u Novom Sadu pretvorilo u stampedo tinejdžera koji su želeli da ga upoznaju.

A kako je to izgledalo čitajte OVDJE.

“Zamisao je bila da to bude interaktivno druženje s publikom, da odgovaram na pitanja koja mi postave i da se na kraju slikamo. Međutim, došlo je previše ljudi, tako da nisam bio u mogućnosti da izađem na binu”, rekao je tada.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana